Setting image output name to Folder name

Discussions, questions, comments and suggestions regarding Capture One PRO, Capture One DB and Capture One Express 7.x

Setting image output name to Folder name

Postby NN634871031878647794UL » Mon Sep 08, 2014 11:03 am

Hello,

I have set up separate folders inside the capture folder (shooting tethered). However when i set the output image name to 'Folder name' and 'Image name' it is naming the file as the whole capture folder name rather than the separate folder name inside the capture folder. This is happening even after the individual folder is set as the capture folder.

Any help would be appreciated - thanks!
NN634871031878647794UL
 
Posts: 20
Joined: Mon Oct 29, 2012 11:26 am

Re: Setting image output name to Folder name

Postby Drew » Mon Sep 08, 2014 11:23 am

Is the Sub Folder or the Parent Folder set as the Capture Folder?
Kind Regards,
Drew
Phase One
Drew
Crew
Crew
 
Posts: 4370
Joined: Thu Mar 27, 2008 2:34 pm
Location: Copenhagen, DK / NY, NY

Re: Setting image output name to Folder name

Postby NN634871031878647794UL » Mon Sep 08, 2014 11:30 am

Yes the sub folder is set as the capture folder.
NN634871031878647794UL
 
Posts: 20
Joined: Mon Oct 29, 2012 11:26 am


Return to Capture One 7.x Software



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest