disable sharpening in output recipe?

Discussions, questions, comments and suggestions regarding Capture One PRO, Capture One DB and Capture One Express 8x and 7.x

disable sharpening in output recipe?

Postby Jeff Kott » Tue Nov 20, 2012 7:28 am

I've been searching for a while and I just can't find how to disable sharpening in the output recipe. I like to disable C1 sharpening and sharpen my Tiffs in photoshop. In version 6 there was a check box for this. Thanks in advance for your help
Jeff Kott
 
Posts: 16
Joined: Wed Apr 08, 2009 6:56 am

Re: disable sharpening in output recipe?

Postby Bernd1 » Tue Nov 20, 2012 8:44 am

Yes, you can, click on the 3rd tab of output (=adjustments? got a german version here, so I can't tell for sure) -
there you can disable sharpening
B.
Bernd1
 
Posts: 39
Joined: Thu Dec 20, 2007 4:05 pm
Location: Austria

Re: disable sharpening in output recipe?

Postby Jeff Kott » Tue Nov 20, 2012 5:53 pm

Got it. Thanks Bernd! :)
Jeff Kott
 
Posts: 16
Joined: Wed Apr 08, 2009 6:56 am


Return to Capture One 8.x and 7.x Software



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests