Canon 7D Raw Files for Capture One V3.?.?

Questions and comments regarding Capture One PRO/DB/LE for Mac and Windows

Canon 7D Raw Files for Capture One V3.?.?

Postby MMA » Fri Feb 12, 2010 9:11 pm

Does anyone know if I can process raw files from my Canon 7D in an older version of Capture One. I think it's version 3.?.?
MMA
 
Posts: 1
Joined: Fri Feb 12, 2010 8:58 pm

Re: Canon 7D Raw Files for Capture One V3.?.?

Postby Paul_Steunebrink » Fri Feb 12, 2010 10:28 pm

No, you can't. However, the good news is you can with v5.
Best regards,
Paul E. Steunebrink, Image Alchemist (website All about Capture One), Capture One trainer
User avatar
Paul_Steunebrink
Certified Professional
Certified Professional
 
Posts: 9488
Joined: Tue Feb 06, 2007 8:49 pm
Location: The Netherlands


Return to Capture One 3.x Software



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests