Sliders do nothing

General discussion regarding photography practices and Capture One workflow as well as integration with third party applications.
Please DO NOT post to this thread regarding OS specific concerns or questions.
Forum rules
For the sake of being thorough, please remember to note if you are using Mac or Windows.
Hopefully this will keep any confusion to a minimum.

Sliders do nothing

Postby NNN636823755738782160 » Mon Jan 07, 2019 2:55 pm

When I use an adjustment slider, the values change, but the image doesn't. What's happening? I'm evaluating Pro 12 Fuji in Windows.
Fuji X-T2 plus lenses
NNN636823755738782160
 
Posts: 3
Joined: Sun Jan 06, 2019 1:46 pm
Location: Atlanta, GA, USA

Re: Sliders do nothing

Postby Paul_Steunebrink » Mon Jan 07, 2019 2:57 pm

Well, something weird is happening. But with so little information, it's hard to tell.

I suggest you post in one of the Capture One subforums, so that we know which platform you use, and give more details. Or you open a support case.
Best regards,
Paul E. Steunebrink, Image Alchemist (website All about Capture One), Capture One trainer
User avatar
Paul_Steunebrink
Certified Professional
Certified Professional
 
Posts: 9467
Joined: Tue Feb 06, 2007 8:49 pm
Location: The Netherlands

Re: Sliders do nothing

Postby HansB » Mon Jan 07, 2019 11:08 pm

Just a guess:
Are you working on a layer? If yes, did you create a mask? If not, do so.


Regards,
Hans
HansB
 
Posts: 889
Joined: Fri Sep 25, 2009 2:59 pm


Return to Workflow and Common Photography Exploration



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest