Media Pro Se 2.3.0 - MOJAVE compatibility

Discussions about Phase One Media Pro and Media Pro SE

Media Pro Se 2.3.0 - MOJAVE compatibility

Postby MJCPEREIRA » Mon Oct 22, 2018 5:06 pm

Hi guys

Did any of you get to try Media Pro SE with Mojave already ?? Is it working ? If not, what's wrong ??

Kindly report

Thanks in advance

Marco
MJCPEREIRA
 
Posts: 12
Joined: Wed Mar 30, 2011 3:07 pm

Re: Media Pro Se 2.3.0 - MOJAVE compatibility

Postby MJCPEREIRA » Fri Oct 26, 2018 7:59 pm

Hi, is there some good soul out there willing to inform me about this ? How is the Media Pro SE working or not working with Mojave ?? I need to know before I update my laptop :)


thanks in advance

Marco
MJCPEREIRA
 
Posts: 12
Joined: Wed Mar 30, 2011 3:07 pm

Re: Media Pro Se 2.3.0 - MOJAVE compatibility

Postby PhaseoneUser73952 » Sat Oct 27, 2018 4:46 pm

I have recently installed MOJAVE.
Because the future of Media Pro looks bleak. I am in the process of switching to Lightroom for my DAM need, although for my use, Lightroom seems far less suited.

So my use of Media Pro is restricted to viewing, rather than adding.

It seems to me that whilst the programme still seems to work it is rather more troublesome.

I have had warning messages that the programme will not work in the future.
It frequently seems to be reluctant to open a catalogue & sometimes on opening it freezes for a minute or two & will not navigate within the catlogue until it has sufficiently annoyed me, then relenting & working normally.

Usually I also have a lightroom catalogue open & so it might be that it is Lightroom hogging resources that causes Media Pro problems rather than MOJAVE.
PhaseoneUser73952
 
Posts: 1
Joined: Wed May 11, 2011 12:50 pm

Re: Media Pro Se 2.3.0 - MOJAVE compatibility

Postby MJCPEREIRA » Mon Oct 29, 2018 5:17 pm

Thanks so much for your answer !!

So, it works but it's, at least, generating these issues:

a) sometimes doesn't seem to open the Catalogue
b) freezes for 1 minute or 2 and will not navigate within the catalogue

Does anyone want to add other issues/problems with Mojave ??
MJCPEREIRA
 
Posts: 12
Joined: Wed Mar 30, 2011 3:07 pm

Re: Media Pro Se 2.3.0 - MOJAVE compatibility

Postby matt mckee » Sat Feb 09, 2019 4:11 am

I have been stalling on updating to Mojave, since I haven’t finished my migration to photo supreme. But I am feeling the pressure to do it.

Has anyone else gone to apples latest and been able to open media pro?
matt mckee
 
Posts: 48
Joined: Tue Jun 28, 2011 10:32 pm
Location: Boston

Re: Media Pro Se 2.3.0 - MOJAVE compatibility

Postby roberte » Sun Feb 10, 2019 11:10 am

I used Media Pro in Mojave and disabled the 32 bit warning using Terminal following the instructions found here. After a week I couldn't see any benefit for me and rolled back to High Sierra. :D
roberte
 
Posts: 162
Joined: Thu Oct 02, 2008 9:24 am

Re: Media Pro Se 2.3.0 - MOJAVE compatibility

Postby NNN635531438438424820 » Sun Jun 16, 2019 3:59 am

Robert,
How did you revert back to Sierra?
Stephani Dennis
NNN635531438438424820
 
Posts: 1
Joined: Tue Dec 02, 2014 8:04 pm

Re: Media Pro Se 2.3.0 - MOJAVE compatibility

Postby roberte » Tue Jun 25, 2019 3:15 am

Stephani,

Apple made it more difficult with Mojave to downgrade the OS. As I couldn't download High Sierra from the Mojave App Store I had to:

  1. Create a back up using Carbon Copy Cloner
  2. Restore to original OS my Mac shipped with using OTA Recovery
  3. Download High Sierra from Mac App Store
  4. Did a clean install of High Sierra using DiskMakerX
You could skip steps 2 and 3 by downloading High Sierra from the link in the website below (c/ DiskMakerX author) - if it works for you in Mojave: https://krypted.com/mac-os-x/download-o ... -mac-os-x/

What fun!
roberte
 
Posts: 162
Joined: Thu Oct 02, 2008 9:24 am


Return to Media Pro / Media Pro SE



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests