IPad pro & Capture pilot issue

Questions, comments and suggestions regarding Phase One IQ4, IQ3, IQ2 and IQ1 series digital camera backs.

IPad pro & Capture pilot issue

Postby Rahuldutta » Tue Dec 22, 2015 3:13 am

Hi ,

I've just picked up an iPad pro .... Tried connecting with my IQ250 thru capture pilot . My iPad mini connects , my iPhone6 connects .... But the iPad pro does not .

Any1 else facing similar issues ??

Is there a fix to it ??

Thanx ...

Rahul
Rahuldutta
 
Posts: 3
Joined: Tue Dec 01, 2009 10:34 am

Re: IPad pro & Capture pilot issue

Postby rsirota » Tue Dec 22, 2015 5:57 am

How are you trying to connect? I'll try to reproduce it here...
rsirota
 
Posts: 25
Joined: Sun Jul 28, 2013 6:28 am
Location: San Jose, CA

Re: IPad pro & Capture pilot issue

Postby Wilson1 » Wed Jan 13, 2016 11:51 am

I am fine with C pilot on iPad Pro.
Wilson1
 
Posts: 44
Joined: Fri Jun 15, 2007 9:15 am


Return to Phase One IQ4, IQ3, IQ2 and IQ1 series camera backs



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests