Blank screen whenever image is selected

Discussions, questions, comments and suggestions regarding Capture One PRO, Capture One PRO For Sony / Fujifilm, Capture One DB and Capture One Express For Sony / For Fujifilm 12.x for Mac

Blank screen whenever image is selected

Postby NNN635737762571714154 » Fri Feb 08, 2019 11:35 am

Hi,

I keep getting a blank screen whenever I've been working in Capture One 12 for a while.

It happens when I click on a image, all the dials and tools disappears and it can be forced back if I deselect the image.

Upgraded from 11 to see if the problem was solved, but it's still there - though my session is an upgraded from 11 (havn't had the chance/time to try to recreate it with a new session)

The only solution to get to browse my images again is to do a restart.

I've did a quick screen capture of the problem.

https://vimeo.com/user45315381/review/3 ... 2c3424d046

Quick info:
Capture One 12.0.1 (build 12.0.1.35)
MacOS Sierra
V. 10.12.6
MacBook Pro 15-inch 2017 model
3,1 GHz Intel Core i7
NNN635737762571714154
 
Posts: 1
Joined: Wed Jul 29, 2015 3:17 pm

Re: Blank screen whenever image is selected

Postby NN635680879799322049UL » Fri Feb 08, 2019 5:25 pm

It appears that while Capture One displays a blank screen, as your pointer arrow moves over the blank area, the RGB numbers displayed above the blank area indicate that the contents of the image are recognized by the program. This seems to be a good candidate to report as a support case.
NN635680879799322049UL
 
Posts: 191
Joined: Sun May 24, 2015 7:12 pm


Return to Capture One 12.x Software for Mac



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests