Would not Process, Ver. 11.1.1 on Mac.

Discussions, questions, comments and suggestions regarding Capture One PRO, Capture One PRO(For Sony), Capture One DB and Capture One Express(For Sony) 11.x for Mac

Would not Process, Ver. 11.1.1 on Mac.

Postby Jae1 » Sat Dec 01, 2018 9:53 pm

It would not process.

On Mac OS 10.14, C1 ver 11.1.1
When try to quit program, it displays 'Do you want to terminate the running activity?' I don't know what activities are running.

When I restart the program, it displays 'The queue is currently stopped, do you want to start again?'

I answer 'Yes' Still not processing.

Jae Moon
Jae1
 
Posts: 16
Joined: Fri Oct 03, 2008 7:43 pm

Re: Would not Process, Ver. 11.1.1 on Mac.

Postby Paul_Steunebrink » Sat Dec 01, 2018 10:44 pm

As you are probably aware, CO11 is not supported on macOS Mojave 10.14. But you make it harder for yourself by running an older version of CO11.

I suggest you start with bringing CO11 up to date, and see whether this helps. Or even better, upgrade to CO12, which supports Mojave.
Best regards,
Paul E. Steunebrink, Image Alchemist (website All about Capture One), Capture One trainer
User avatar
Paul_Steunebrink
Certified Professional
Certified Professional
 
Posts: 9488
Joined: Tue Feb 06, 2007 8:49 pm
Location: The Netherlands

Re: Would not Process, Ver. 11.1.1 on Mac.

Postby SFA » Sat Dec 01, 2018 11:05 pm

Jae1 wrote:It would not process.

On Mac OS 10.14, C1 ver 11.1.1
When try to quit program, it displays 'Do you want to terminate the running activity?' I don't know what activities are running.

When I restart the program, it displays 'The queue is currently stopped, do you want to start again?'

I answer 'Yes' Still not processing.

Jae Moon


Have you tried rebooting the system?
SFA
 
Posts: 6475
Joined: Tue Dec 20, 2011 9:32 pm

Re: Would not Process, Ver. 11.1.1 on Mac.

Postby cdc » Sun Dec 02, 2018 3:07 am

I'd start with going to the batch tool and selecting 'clear queue' from the drop down menu and try again.
cdc
 
Posts: 502
Joined: Sat Dec 12, 2015 12:15 am

Re: Would not Process, Ver. 11.1.1 on Mac.

Postby Jae1 » Sun Dec 02, 2018 4:39 am

cdc wrote:I'd start with going to the batch tool and selecting 'clear queue' from the drop down menu and try again.



Could you show the steps? Not familiar with Batch Tool.

Thanks
Jae1
 
Posts: 16
Joined: Fri Oct 03, 2008 7:43 pm

Re: Would not Process, Ver. 11.1.1 on Mac.

Postby Jae1 » Sun Dec 02, 2018 4:28 pm

cdc wrote:I'd start with going to the batch tool and selecting 'clear queue' from the drop down menu and try again.


Thanks for the tip. I figured it out and cleared the queue. Back in business.
Jae1
 
Posts: 16
Joined: Fri Oct 03, 2008 7:43 pm


Return to Capture One 11.x Software



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests