Yosemite and adjustment layers

Discussions, questions, comments and suggestions regarding Capture One PRO, Capture One DB and Capture One Express 7.x

Yosemite and adjustment layers

Postby Ewen22 » Mon Nov 24, 2014 1:55 am

Upgrading to Yosemite has proved to be a painful exercise for my workflow. While most of Capture One 7.2.1 plays nicely there is a specific glitch with layers. Every time I want to add a new layer to an image the application locks up for about 10 seconds or more before returning to normal. I use adjustment layers on nearly everything, so a 30 minute job of pulling out the best pics from a session and tuning them up has turned into a three hour nightmare.

Is there any workaround to avoid triggering this problem under OSX 10.10? Roll back to Mavericks is not possible for this laptop. Haven't got a suitable time machine backup to do that.
Ewen22
 
Posts: 7
Joined: Tue Dec 23, 2008 8:14 am

Re: Yosemite and adjustment layers

Postby Drew » Mon Nov 24, 2014 4:10 pm

Capture One 7, as per the release notes, is not supported on 10.10.
Please upgrade to a supported software for that OS, Capture One 8.02
Kind Regards,
Drew
Phase One
Drew
Crew
Crew
 
Posts: 4370
Joined: Thu Mar 27, 2008 2:34 pm
Location: Copenhagen, DK / NY, NY


Return to Capture One 7.x Software



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest