Mamiya ZD and capture - compatibility

Discussions, questions, comments and suggestions regarding Capture One PRO, Capture One DB and Capture One Express 8x and 7.x

Mamiya ZD and capture - compatibility

Postby NNN634411696172801192 » Tue Oct 14, 2014 10:38 am

Good morning,

I have a big problem because I have Mamiya ZD and Mac book pro OS X 10.9 Mavericks.

The old Mamiya Digital Photo Studio software doesn't run anymore with this mac and my Capture One 7 don't accepted Mamiya ZD.

How can I do to shoot directly from my computer?

Thank you very much.

Anna
NNN634411696172801192
 
Posts: 1
Joined: Mon May 16, 2011 8:06 pm

Re: Mamiya ZD and capture - compatibility

Postby Ulf » Fri Oct 17, 2014 9:49 am

Hi

You can use Mamiya ZD Remote capture
ftp://ftp.phaseone.dk/Support/Download/ ... /MamiyaZD/
But there is no guarantee that it is Mac OS 10.9 compatible.
Try it and see if it works, if not you will need to downgrarade your computer.
This software has been discontinued by Mamiya a long time ago.
Kind Regards
Ulf Liljegren
Phase One
Ulf
Crew
Crew
 
Posts: 3427
Joined: Wed Oct 06, 2004 1:52 pm
Location: Copenhagen Denmark

Re: Mamiya ZD and capture - compatibility

Postby Digital Transitions, Doug » Sat Oct 18, 2014 12:30 am

Alternatively you could use your ZD as a trade in toward a more modern back like a Credo 40.

http://www.digitaltransitions.com/blog/ ... cial-promo
Digital Transitions, Doug
Certified Professional
Certified Professional
 
Posts: 160
Joined: Wed Mar 21, 2012 3:34 pm


Return to Capture One 8.x and 7.x Software



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests