Copying adjustments

Discussions, questions, comments and suggestions regarding Capture One PRO, Capture One DB and Capture One Express 8x and 7.x

Copying adjustments

Postby Alun1 » Mon Nov 19, 2012 5:25 pm

I am having problems copying adjustments on to more than one file at a time, if I select all,then apply nothing happens, is this a known problem
Alun1
 
Posts: 47
Joined: Fri Mar 16, 2007 9:11 pm
Location: london

Re: Copying adjustments

Postby Paul_Steunebrink » Mon Nov 19, 2012 5:33 pm

First check is the status of your Edit All Selected Variants (Edit menu or tool bar). Must be set to ON.

Second, first Copy, then Apply (you might have done that, just checking). After Copy command, you can review your adjustments from the source file on the Adjustments clipboard. This is a confirmation whether the first action was done properly. Without this step, there is nothing to apply. Next, Apply.
Best regards,
Paul E. Steunebrink, Image Alchemist (website All about Capture One), Capture One trainer
User avatar
Paul_Steunebrink
Certified Professional
Certified Professional
 
Posts: 9488
Joined: Tue Feb 06, 2007 8:49 pm
Location: The Netherlands

Re: Copying adjustments

Postby Alun1 » Mon Nov 19, 2012 5:47 pm

That seems to have done the trick, as long as I select all adjustments on both the copy and apply option

Thanks
Alun1
 
Posts: 47
Joined: Fri Mar 16, 2007 9:11 pm
Location: london


Return to Capture One 8.x and 7.x Software



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest