Images rendering problems in viewer window

Discussions, questions, comments and suggestions regarding Capture One PRO, Capture One DB and Capture One Express 7.x

Images rendering problems in viewer window

Postby baba.yaga » Thu Nov 08, 2012 12:08 am

Hi, I am experiencing on Montain Lion problems viewing the images in the main window: either only part of the image shows with the other part covered by black squares or complete noise in the image frame. Switching to another image and then back usually helps, but it soon starts to be annoying. Here are examples: https://www.dropbox.com/s/hh4irlmr74o8oh4/Screen%20Shot%202012-11-06%20at%2011.32.14.png and https://www.dropbox.com/s/pxs4fv936t25q21/Screen%20Shot%202012-11-06%20at%2010.27.38.png
baba.yaga
 
Posts: 1
Joined: Sun Feb 21, 2010 1:06 am

Re: Images rendering problems in viewer window

Postby Paul_Steunebrink » Thu Nov 08, 2012 3:33 am

Try with the OpenCL settings in preferences turned to Never.
Best regards,
Paul E. Steunebrink, Image Alchemist (website All about Capture One), Capture One trainer
User avatar
Paul_Steunebrink
Certified Professional
Certified Professional
 
Posts: 9488
Joined: Tue Feb 06, 2007 8:49 pm
Location: The Netherlands

Re: Images rendering problems in viewer window

Postby GoranLjubuncic » Thu Nov 08, 2012 2:32 pm

Also if it's a Macbook I'd consider switching off the automatic graphics switching because the Intel drivers in ML are buggy to say the least...
System Preferences > Energy Saver > Uncheck automatic graphics switching

Goran
GoranLjubuncic
 
Posts: 50
Joined: Tue Sep 04, 2012 11:24 am
Location: Tel Aviv, Israel


Return to Capture One 7.x Software



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests