Page 1 of 1

Splash Screen

PostPosted: Wed Dec 16, 2015 2:11 am
by Bill9
I have followed the instructions in Knowledge Base article 2200 without success. The IQ3 80 tells me it can't find the BMP file. I wonder if my file is too big as I don't know what resolution to use when making the file in PS. What resolution should I enter? The dialogue requires one to enter a resolution, even though the size is obviously 800 by 480 px.

I've been making a .tif then saving it as a BMP file at 24 bits. I then load it directly onto the CF card at the root level - or at DCIM. Neither works.Any advice appreciated!

Re: Splash Screen

PostPosted: Tue Dec 22, 2015 2:00 pm
by Ulf
Hi

It should be stored in the root of the CF card.
24bit Windows format.
Most common mistake is naming which should be:

Splash.bmp

and

Backgrnd.bmp

If you are on Mac, remember to have a file extension.
And make sure you done have double extension (Backgrnd.bmp.bmp but the last one is hidden by the OS)

Re: Splash Screen

PostPosted: Thu Dec 24, 2015 11:03 pm
by Bill9
Thanks, Ulf. I'm still not sure about the resolution though. I'll try again after the holidays.
Happy Holidays!
Bill