IQ3 100 and the Atomos recorder

Questions, comments and suggestions regarding Phase One IQ4, IQ3, IQ2 and IQ1 series digital camera backs.

IQ3 100 and the Atomos recorder

Postby Paul Richards Leeds UK » Thu Aug 16, 2018 2:45 pm

Hi when the IQ3 100 body and back are connected to the Atomos recorder through a HMDI cable, is there any way you can expand the view on the Atomos like you can in live view to get a better critical focus? The only screen that works seems to be the Atomos , the back screen goes blank on the Phaseone back.
Paul Richards Leeds UK
 
Posts: 10
Joined: Sun Sep 03, 2017 1:42 pm

Re: IQ3 100 and the Atomos recorder

Postby Jon » Wed Sep 12, 2018 6:12 pm

When in HDMI mode, you should have access to the HDMI settings on the IQ back screen. In there, select Crop: 100% view to check focus.
Kind Regards,
Jon Gilbert
Phase One
Jon
Crew
Crew
 
Posts: 1228
Joined: Fri Jul 06, 2007 6:48 pm
Location: New York, USA


Return to Phase One IQ4, IQ3, IQ2 and IQ1 series camera backs



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron