Leaf Valeo 22wi doesn't connect to DM or ipaq

Question regarding:
Phase One H25, H20, H101, H10, H5, LightPhase, PowerPhase FX / FX +, PowerPhase, PhotoPhase and StudioKit.
Leaf Aptus-II, Aptus S, Aptus, Valeo, C-Most, Cantare, Volare and DCB.

Leaf Valeo 22wi doesn't connect to DM or ipaq

Postby NNN636428239815239082 » Thu Oct 31, 2019 9:41 pm

Hi,

Got a second hand portable setup, trying to make it work.
Leaf Valeo 22wi
Leaf DM 20gb
Ipaq hx4700 Running wiview
Macbook 13" Running leaf capture V8
Camera is a cambo SC large format

Tethered with Mac is working excellent
But can't seem to connect the back to the ipaq via bluetooth.
Wiview states "no back Found"
Leaf DM was formatted as a MS dos fat format labelled leaf-dm and arranged for portable in leaf capture V8.
I read the back should work without ipaq but it doesn't do anything

Light of thé back keeps orange all the time
Any ideas that may help to get it connected?

Thx in advance!
NNN636428239815239082
 
Posts: 11
Joined: Thu Oct 05, 2017 7:13 pm

Re: Leaf Valeo 22wi doesn't connect to DM or ipaq

Postby Ulf » Thu Jan 23, 2020 8:14 am

Contact us in Phase One support and we might be able to assist.
It will require some troubleshooting

Http://support.phaseone.com
Ulf
Crew
Crew
 
Posts: 3493
Joined: Wed Oct 06, 2004 1:52 pm
Location: Copenhagen Denmark

Re: Leaf Valeo 22wi doesn't connect to DM or ipaq

Postby NNN636428239815239082 » Wed Mar 18, 2020 9:23 pm

I submitted a ticket for support.

Accounrding to the DP-67 guide, the auxilliary port has two lights. Also for bleutooth these should blink.
orange for not connected
green for connected

these lights do not turn on when back is turned on.
I don't know wether this might be the issue. didn't consider these lights for bleutooth, since nothing is plugged in.
NNN636428239815239082
 
Posts: 11
Joined: Thu Oct 05, 2017 7:13 pm


Return to Phase One and Leaf Legacy one-shot and scan camera back



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests