Powerphase FX+ with Ibook G4 1,25

Question regarding:Phase One H25, H20, H101, H10, H5, LightPhase, PowerPhase FX / FX +, PowerPhase, PhotoPhase and StudioKit.
Leaf Valeo, C-Most, Cantare, Volare and DCB.

Powerphase FX+ with Ibook G4 1,25

Postby NNN634355497837953527 » Sat Mar 19, 2011 11:36 am

Hi,

Does the Powerphase FX+ work with the 3.6 software on a ibook G4 1,25Mhz with Mac OS 9?

best regards,
Dietmar
NNN634355497837953527
 
Posts: 4
Joined: Sat Mar 12, 2011 7:03 pm

Re: Powerphase FX+ with Ibook G4 1,25

Postby Ulf » Sun Mar 20, 2011 3:01 pm

Hello

Yes it does but you must use a power conditioner to power the back as the laptop will not provide enough power to run the scanner.
http://www.phaseone.com/en/search/artic ... nguageid=1
Kind Regards
Ulf Liljegren
Phase One
Ulf
Crew
Crew
 
Posts: 3365
Joined: Wed Oct 06, 2004 1:52 pm
Location: Copenhagen Denmark

Re: Powerphase FX+ with Ibook G4 1,25

Postby NNN634355497837953527 » Wed Mar 30, 2011 1:34 pm

Hi Ulf!

What do i need to work on location with battery (architecture photography) with the Powerphase FX+ and the ibook?
The serialnr. of the Powerphase is BG000565

There are some lines in scan direction, also when i use the ibook with power supply (Light Probe was installed).
Should this problem be fixed with power conditioner?
I could send you a sample image (therefore i need your e-mail contact).

Thanks for your support!
Dietmar
NNN634355497837953527
 
Posts: 4
Joined: Sat Mar 12, 2011 7:03 pm

Re: Powerphase FX+ with Ibook G4 1,25

Postby Jon » Wed Mar 30, 2011 2:28 pm

You can send us images via support case: http://support.phaseone.com > Contact Technical Support
Kind Regards,
Jon Gilbert
Phase One
Jon
Crew
Crew
 
Posts: 1229
Joined: Fri Jul 06, 2007 6:48 pm
Location: New York, USA

Re: Powerphase FX+ with Ibook G4 1,25

Postby NN635286846523448900UL » Sat Feb 22, 2014 5:34 pm

I thought i would add my question to this topic. I also want to connect a Powerphase FX to a macbook for outdoor use. But I am not sure what I need to make sure the firewqire provides enough power. All phaseone sollution (see link) seems to bee AC connected, but that won't be available out in the field
http://www.phaseone.com/search/article.aspx?articleid=1858&languageid=1
All articles concerning this on Phase one are no longer accessable...
Please help,
NN635286846523448900UL
 
Posts: 2
Joined: Sat Feb 22, 2014 5:50 pm

Re: Powerphase FX+ with Ibook G4 1,25

Postby Ulf » Mon Feb 24, 2014 12:22 pm

See the link you provided.
The portable solution is a better driven solution.

However using a FX outdoor?
Making sure everything is still for the duration of the scan?

I would find a better solution, like a one shot back instead.
Kind Regards
Ulf Liljegren
Phase One
Ulf
Crew
Crew
 
Posts: 3365
Joined: Wed Oct 06, 2004 1:52 pm
Location: Copenhagen Denmark


Return to Phase One and Leaf Legacy one-shot and scan camera back



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest