Leaf Aptus 75 reset

Question regarding:
Phase One H25, H20, H101, H10, H5, LightPhase, PowerPhase FX / FX +, PowerPhase, PhotoPhase and StudioKit.
Leaf Aptus-II, Aptus S, Aptus, Valeo, C-Most, Cantare, Volare and DCB.

Leaf Aptus 75 reset

Postby KRIHAL » Fri Nov 06, 2020 4:00 pm

Hi

I have a Leaf Aptus back that have stopped working

It thinks it is a Valeo 22 back and can only be started connected to my computer as a Valeo 22 back

Is there a way to hard reset the back so it gets back to factory settings again?

I can not do it from the menu as the bach refuse to start on battery

Thanks

Krister
KRIHAL
 
Posts: 2
Joined: Mon Jan 14, 2013 5:59 pm

Re: Leaf Aptus 75 reset

Postby Ulf » Fri Nov 06, 2020 4:43 pm

Hi

This can only be fixed by connecting the camera back to production software.
A reset will not reset back to "normal" as it seem your back have lost its "normal" settings.
So it has to be connected to a production computer in order to tell the back what it is and probably sensor gain files and similar unique files have to be re-uploaded to the back.
Contact support to find a suitable solutions:
Http://support.phaseone.com
Ulf
Crew
Crew
 
Posts: 3554
Joined: Wed Oct 06, 2004 1:52 pm
Location: Copenhagen Denmark

Re: Leaf Aptus 75 reset

Postby KRIHAL » Fri Nov 06, 2020 5:04 pm

Thank you

I will do

Stay safe and have a nice weekend

K
KRIHAL
 
Posts: 2
Joined: Mon Jan 14, 2013 5:59 pm


Return to Phase One and Leaf Legacy one-shot and scan camera back



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests