C1 & pilot

Questions, comments and suggestions regarding Capture One 6.x, 5.x and 4.x for Mac and Windows

C1 & pilot

Postby Charles 64 » Thu Dec 20, 2012 9:33 pm

I'm trying to connect C1 (6.4.3), windows 7, to an I Pad (2) and can't get the pad to find the server. I'm not very literate with computers and need to know what to do. I've searched but no luck in getting detailed help. Any help appreciated.
Charles 64
 
Posts: 1
Joined: Mon Apr 30, 2012 5:54 pm

Re: C1 & pilot

Postby Paul_Steunebrink » Fri Jan 04, 2013 2:56 pm

They need to be connected on the same local network. Start Capture Pilot on your iPad. Next, you start Capture Pilot (Image Server) in Capture One. On your iPad, the name of your Capture One/Capture Pilot server should almost immediately appear in Capture Pilot.

Tip: switch Bluetooth off in the iPad.

When you give more details about your steps, you could get more detailed help.
Best regards,
Paul E. Steunebrink, Image Alchemist (website All about Capture One), Capture One trainer
User avatar
Paul_Steunebrink
Certified Professional
Certified Professional
 
Posts: 9467
Joined: Tue Feb 06, 2007 8:49 pm
Location: The Netherlands


Return to Capture One 6.x, 5.x and 4.x Software



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests