Capture Pro v7 - No File Browser?

Questions, comments and suggestions regarding Capture One 6.x, 5.x and 4.x for Mac and Windows

Capture Pro v7 - No File Browser?

Postby jknights » Fri Oct 26, 2012 5:23 pm

In v6.4.x we had the File Browser feature in Capture Pro.
In V7 we now have Catalogs which I dont want to use.

Is there no File Browser functionality in v7 ?
Still learning after all these years. Using Nikon D3S, D800, D600 DSLRs and Fuji XT1, XPro1, XE1, X100 with CapturePro.
===================================================================================
User avatar
jknights
 
Posts: 119
Joined: Fri Nov 18, 2011 1:09 pm
Location: Oliva, Valencia, Spain

Re: Capture Pro v7 - No File Browser?

Postby HCS » Fri Oct 26, 2012 8:05 pm

Judging from the video they've posted, part of the "catalog" tab is the old file browser. Haven't yet tried it myself.

But ... are you aware there is a C1 v7 forum here?
HCS
 
Posts: 451
Joined: Mon Jan 09, 2012 8:48 pm
Location: The Netherlands

Re: Capture Pro v7 - No File Browser?

Postby jknights » Fri Oct 26, 2012 8:49 pm

No..... I'll skip over there. Thanks for the info.
Still learning after all these years. Using Nikon D3S, D800, D600 DSLRs and Fuji XT1, XPro1, XE1, X100 with CapturePro.
===================================================================================
User avatar
jknights
 
Posts: 119
Joined: Fri Nov 18, 2011 1:09 pm
Location: Oliva, Valencia, Spain


Return to Capture One 6.x, 5.x and 4.x Software



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests