A new kind of tethering bug?

Questions, comments and suggestions regarding Capture One 6.x, 5.x and 4.x for Mac and Windows

A new kind of tethering bug?

Postby NNN634250351094175880 » Tue Sep 04, 2012 12:05 am

This one is new to me: Start new session, camera connects, and I'm shooting just fine. I turn the camera off, when we take a short break. I turn the camera back on, and it won't connect. I turn it off, restart C1, and the camera connects just fine. However, it will not reconnect. I've since done a clean install, of C1, as well. What gives?

Daniel

P.S.: 5dmkII/Snow leopard/C1 6.4.3
NNN634250351094175880
 
Posts: 3
Joined: Thu Nov 11, 2010 2:18 am

Re: A new kind of tethering bug?

Postby Paul_Steunebrink » Tue Sep 04, 2012 8:57 am

Revert to CO 6.4.2 and you'll be probably fine.
Best regards,
Paul E. Steunebrink, Image Alchemist (website All about Capture One), Capture One trainer
User avatar
Paul_Steunebrink
Certified Professional
Certified Professional
 
Posts: 9467
Joined: Tue Feb 06, 2007 8:49 pm
Location: The Netherlands

Re: A new kind of tethering bug?

Postby dale11833 » Wed Sep 05, 2012 9:50 pm

That's a known bug on 6.4.3. If you don't use the Canon 5D Mark III, Canon 1 DX, or Nikon D800 then you can revert to 6.4.2 and avoid that issue.
dale11833
 
Posts: 247
Joined: Sat Jun 06, 2009 9:44 pm
Location: L.A. CA

Re: A new kind of tethering bug?

Postby smashboxdigital » Thu Nov 29, 2012 2:58 am

any chance this bug will be fixed? as a capture company we look really bad, not to mention its really annoying. We have been fielding complaints for a while now about this problem. having 6.4.2 on the machine isn't enough especially because we and others are getting these connecting issues on set while using the 5D Mark III and D800 and photographers really get annoyed and pissed at us.

thanks
smashboxdigital
 
Posts: 2
Joined: Sat Aug 01, 2009 3:10 am

Re: A new kind of tethering bug?

Postby dale11833 » Thu Nov 29, 2012 8:14 pm

I 2nd that complaint. It's really a MAJOR issue! As techs, it makes us look bad.
dale11833
 
Posts: 247
Joined: Sat Jun 06, 2009 9:44 pm
Location: L.A. CA

Re: A new kind of tethering bug?

Postby danielschweinert » Thu Dec 06, 2012 1:55 pm

Same annoying problem here. I can't revert to 6.4.2 because Im using the 5D Mark III.
Im also NOT upgrading to CO7 until it's proven to work stable on set.
User avatar
danielschweinert
 
Posts: 58
Joined: Wed Jun 10, 2009 4:25 pm
Location: Germany

Re: A new kind of tethering bug?

Postby NNN634748664789552080 » Fri Dec 07, 2012 8:42 pm

YES, I third this. I'm shooting d800e to mbpr (mountain lion) running 6.4.4

C1 7 is unstable on mountain lion, and 6.2 won't work with d800.

SO am I SOL until c1 7 is stable on mountain lion?

Thanks
NNN634748664789552080
 
Posts: 2
Joined: Sat Jun 09, 2012 8:21 pm


Return to Capture One 6.x, 5.x and 4.x Software



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests