Why isn't icon & text fixed yet in "customize toolbar" ?

Questions, comments and suggestions regarding Capture One 6.x, 5.x and 4.x for Mac and Windows

Why isn't icon & text fixed yet in "customize toolbar" ?

Postby ekfphoto » Sun Sep 13, 2009 8:48 pm

I have decided to break down and learn CO4 so I can upgrade to Snow Leopard, but the lack of icon & text view in customize toolbar makes my learning of this program all the more difficult.

It seems like a minor detail that would be so simple to fix... the basics of a good user interface and software developer 101.

What is the holdup on this simple feature?
Mac Pro 8 core 3.2
6 GB RAM
P30
Mamiya 645 AFD
ekfphoto
 
Posts: 16
Joined: Fri Oct 26, 2007 9:09 pm
Location: NYC

Re: Why isn't icon & text fixed yet in "customize toolbar" ?

Postby Nicolas » Sun Sep 13, 2009 9:32 pm

Do a control (or right) click on the tool bar and you'll be able to choose icon and text and icons size as well…
at least in C1 v 4.8.3
Nicolas Claris
http://www.claris.fr
User avatar
Nicolas
 
Posts: 376
Joined: Sun Jun 19, 2005 8:33 pm
Location: Bordeaux - Europe

Re: Why isn't icon & text fixed yet in "customize toolbar" ?

Postby ekfphoto » Mon Sep 14, 2009 12:53 am

Nicolas wrote:Do a control (or right) click on the tool bar and you'll be able to choose icon and text and icons size as well…
at least in C1 v 4.8.3



I'm currently using 4.8.3 and Snow Leopard 10.6.1. it does not now, nor has it ever worked for me. I try to choose text and icon and it just snaps back to icon only.
Mac Pro 8 core 3.2
6 GB RAM
P30
Mamiya 645 AFD
ekfphoto
 
Posts: 16
Joined: Fri Oct 26, 2007 9:09 pm
Location: NYC

Re: Why isn't icon & text fixed yet in "customize toolbar" ?

Postby Nicolas » Mon Sep 14, 2009 6:47 am

hmmm
maybe another bug of Snow Leo?
or a corrupted pref file?
Nicolas Claris
http://www.claris.fr
User avatar
Nicolas
 
Posts: 376
Joined: Sun Jun 19, 2005 8:33 pm
Location: Bordeaux - Europe

Re: Why isn't icon & text fixed yet in "customize toolbar" ?

Postby Gareth » Mon Sep 14, 2009 8:46 am

Not a SL bug as I'm using Leopard 10.5.8 and C1 4.8.3 will display icon only.

This is on a fresh install of C1 after trashing all the preference files.
Gareth
 
Posts: 127
Joined: Thu Oct 02, 2008 6:37 pm

Re: Why isn't icon & text fixed yet in "customize toolbar" ?

Postby DPz » Mon Sep 14, 2009 7:21 pm

Nicolas wrote:hmmm
maybe another bug of Snow Leo?
or a corrupted pref file?


I'm sorry to inform you it has nothing to do with Snow Leopard, Tiger, Leopard, Panther or any other type of feline you care to mention. You will find this is what is called 'a known bug' - as quoted to me in October last year by someone at a trade fair who freelance lectures for Phase One.

Quite why professional software goes out of the door with 'known bugs' in it, is quite beyond me. A bit like Fuji trying to sell you film when they know the sheets haven't had any emulsion applied.
P45+: Linhof M679cs: H system & Nikons
DPz
 
Posts: 87
Joined: Wed Sep 24, 2008 12:56 pm
Location: London UK

Re: Why isn't icon & text fixed yet in "customize toolbar" ?

Postby GregS » Thu May 11, 2017 7:34 pm

:roll: Well, well.....Here it is 2017, almost 8 years later. I can't get the text and icons to display in my tool bar in CO10.1. 8 years, no fix?
GregS
 
Posts: 6
Joined: Thu Apr 18, 2013 1:41 pm


Return to Capture One 6.x, 5.x and 4.x Software



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests