windows to mac

Questions and comments regarding Capture One PRO/DB/LE for Mac and Windows

windows to mac

Postby Mats32 » Mon May 31, 2010 10:45 am

Hi all!.

i have a licens for Capture One LE 3.7.x for windows! my problem now is that
i´m going to switch to mac this summer!,do i have to bye a now licens or can
i somehow switch licens to a mac licens?!.

//Mats
Mats32
 
Posts: 1
Joined: Wed Nov 26, 2008 4:50 pm

Re: windows to mac

Postby Ulf » Mon May 31, 2010 12:27 pm

The older LE licenses was platform specific but the new ones are not.
I suggest you purchase an upgrade to Capture One 5 and you will not have this problem anymore.
You probably will have to purchase an upgrade in either case since Capture One LE 3.x is not compatible with Mac OS 10.6 which your new Mac will have.

The upgrade cost 69 Euros and can be purchased in the E-Shop on phaseone.com
Kind Regards
Ulf Liljegren
Phase One
Ulf
Crew
Crew
 
Posts: 3415
Joined: Wed Oct 06, 2004 1:52 pm
Location: Copenhagen Denmark


Return to Capture One 3.x Software



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests