Quickproofing with capture one pro 4

Questions and comments regarding Capture One PRO/DB/LE for Mac and Windows

Quickproofing with capture one pro 4

Postby kevin27 » Wed Mar 04, 2009 6:19 pm

can anyboby help me?
with capture one 3 i could quickproof but i can not work out if i can with capture one
version 4 ( Pro ).
kevin27
 
Posts: 1
Joined: Thu Nov 06, 2008 5:07 pm

Re: Quickproofing with capture one pro 4

Postby Paul_Steunebrink » Wed Mar 04, 2009 7:49 pm

There is no QuickProof in CO4 as it was implemented with CO3. Alternative is the web sheet option.
Best regards,
Paul E. Steunebrink, Image Alchemist (website All about Capture One), Capture One trainer
User avatar
Paul_Steunebrink
Certified Professional
Certified Professional
 
Posts: 9488
Joined: Tue Feb 06, 2007 8:49 pm
Location: The Netherlands


Return to Capture One 3.x Software



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest