Quickproofing with capture one pro 4

Questions and comments regarding Capture One PRO/DB/LE for Mac and Windows

Quickproofing with capture one pro 4

Postby kevin27 » Wed Mar 04, 2009 6:19 pm

can anyboby help me?
with capture one 3 i could quickproof but i can not work out if i can with capture one
version 4 ( Pro ).
kevin27
 
Posts: 1
Joined: Thu Nov 06, 2008 5:07 pm

Re: Quickproofing with capture one pro 4

Postby Paul_Steunebrink » Wed Mar 04, 2009 7:49 pm

There is no QuickProof in CO4 as it was implemented with CO3. Alternative is the web sheet option.
User avatar
Paul_Steunebrink
Certified Professional
Certified Professional
 
Posts: 9488
Joined: Tue Feb 06, 2007 8:49 pm
Location: The Netherlands


Return to Capture One 3.x Software



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests