Saving as .temp files

Questions and comments regarding Capture One PRO/DB/LE for Mac and Windows

Saving as .temp files

Postby James44 » Fri Nov 28, 2008 10:46 am

Hi,
I have captureone 3.79 and when we take a shot the software is saving the files in capture on folder as .temp files ? i have reinstalled the software 3 times but its still doing the same thing. The pictures don't appear in captureon but if the change the format from .temp to CR2 it's fine ?
Please help ?
James44
 
Posts: 2
Joined: Tue Nov 18, 2008 11:30 am

Re: Saving as .temp files

Postby Paul_Steunebrink » Fri Nov 28, 2008 2:39 pm

It looks like the tethered operation with your Canon is not working properly. The file is received completely but the final rename not done (it is an assumption that the image is stored as .temp first and renamed later; I have no option to reproduce the setup).
Best regards,
Paul E. Steunebrink, Image Alchemist (website All about Capture One), Capture One trainer
User avatar
Paul_Steunebrink
Certified Professional
Certified Professional
 
Posts: 9488
Joined: Tue Feb 06, 2007 8:49 pm
Location: The Netherlands


Return to Capture One 3.x Software



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest