Importing someone elses C1 images

Questions and comments regarding Capture One PRO/DB/LE for Mac and Windows

Importing someone elses C1 images

Postby Henrik1 » Sat Jun 14, 2008 4:15 pm

Hi,

Haven't been using my capture one for some time and when I did, I didn't find version 4 all that user friendly. However, I have been given another photogs images (helping her out), which they have started processing in C1, but I need to load their settings that they have already made.

I have a folder called capture, with two sub folders, \"capture one settings\" and \"CaptureOne\", with the former having the following folders

\"capture one settings\"
ImageSettings
Previews
Thumbnails

CaptureOne\"
Cache

Now, these are also from a Mac, and I am fortunately on a PC :-)

I know, I am tired, its been a long week, but I need some help here
How do I get C1 to recognise her settings?

thanks very much for your help

Henrik
Henrik1
 
Posts: 35
Joined: Tue Oct 18, 2005 4:32 am
Location: Perth, Western Australia (danish)

Postby Ulf » Mon Jun 16, 2008 8:34 am

With Capture One 3.x there is no compatibility with settings between the two platforms.
This is what we are changing around with Capture One 4.
There is full compatibility between the platforms and no action is required more then to open the transfered platform.
Ulf
Crew
Crew
 
Posts: 3447
Joined: Wed Oct 06, 2004 1:52 pm
Location: Copenhagen Denmark


Return to Capture One 3.x Software



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests