Upgrade to Capture Pro 9

Questions and comments regarding Capture One PRO/DB/LE for Mac and Windows

Upgrade to Capture Pro 9

Postby NN261419UL6 » Fri Oct 07, 2016 1:28 pm

I have a license from Capture One Pro 3.5 and would like to upgrade to Capture 9 Pro.

When I go to upgrade it says license key is invalid, does that mean I have to shell out €279 for a brand new license for Capture One Pro 9!?

Thanks Jim
NN261419UL6
 
Posts: 2
Joined: Thu Aug 06, 2015 11:12 pm

Re: Upgrade to Capture Pro 9

Postby Ulf » Wed Oct 12, 2016 8:47 am

HI

Minimum requirement to take advantage of the upgrade price is Capture One 7
If you have a Capture One 3 key then it is probably 10+ years old.
Kind Regards
Ulf Liljegren
Phase One
Ulf
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 3331
Joined: Wed Oct 06, 2004 1:52 pm
Location: Copenhagen Denmark

Re: Upgrade to Capture Pro 9

Postby NN261419UL6 » Wed Oct 12, 2016 8:31 pm

Thanks for reply, I bought a Phase One camera approx 4 years ago that came with Capture One software but can't find the CD with license key on it!
NN261419UL6
 
Posts: 2
Joined: Thu Aug 06, 2015 11:12 pm

Re: Upgrade to Capture Pro 9

Postby Ulf » Thu Oct 13, 2016 8:03 am

Hi
If you have activated it before, then you can go to www.phaseone.com and click on "My Pages"
Login with the e-mail used to activate the software.
You will then be able to see the product key under: "Software license"
Kind Regards
Ulf Liljegren
Phase One
Ulf
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 3331
Joined: Wed Oct 06, 2004 1:52 pm
Location: Copenhagen Denmark


Return to Capture One 3.x Software



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests