Capture One 6 and Canon 6d

Questions, comments and suggestions regarding Capture One 6.x, 5.x and 4.x for Mac and Windows

Capture One 6 and Canon 6d

Postby NN181940UL2 » Mon Feb 18, 2013 11:46 am

Dear Sirs:

I am interested in knowing if the Canon 6d will be available to working with the C1 6 soon.
The second doubt is if I can download the C1 7 meanwhile it is not existing with the version 6.

Best Regards,

Jordi
NN181940UL2
 
Posts: 2
Joined: Mon Feb 18, 2013 12:33 pm

Re: Capture One 6 and Canon 6d

Postby Paul_Steunebrink » Mon Feb 18, 2013 7:56 pm

You need CO7 for Canon 6D support.
Best regards,
Paul E. Steunebrink, Image Alchemist (website All about Capture One), Capture One trainer
User avatar
Paul_Steunebrink
Certified Professional
Certified Professional
 
Posts: 9488
Joined: Tue Feb 06, 2007 8:49 pm
Location: The Netherlands

Re: Capture One 6 and Canon 6d

Postby NN181940UL2 » Tue Feb 19, 2013 8:47 am

Even in the future will need CO7?
NN181940UL2
 
Posts: 2
Joined: Mon Feb 18, 2013 12:33 pm

Re: Capture One 6 and Canon 6d

Postby Paul_Steunebrink » Tue Feb 19, 2013 9:28 am

NN181940UL2 wrote:Even in the future will need CO7?

Not officially, but 99% sure: yes.
Best regards,
Paul E. Steunebrink, Image Alchemist (website All about Capture One), Capture One trainer
User avatar
Paul_Steunebrink
Certified Professional
Certified Professional
 
Posts: 9488
Joined: Tue Feb 06, 2007 8:49 pm
Location: The Netherlands


Return to Capture One 6.x, 5.x and 4.x Software



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests