There was an error during the preloading of the input file.

Discussions, questions, comments and suggestions regarding Capture One PRO, Capture One PRO(For Sony), Capture One DB and Capture One Express(For Sony) 11.x for Mac

Re: There was an error during the preloading of the input fi

Postby Eric Nepean » Tue Jan 22, 2019 2:23 pm

I
NN635657632849860303UL wrote:Has this been resolved?

Having the exact same problem with Canon 5div files. Everything we going fine.

After the error came up I moved the files/catalog to a new drive and it worked about halfway through my 1,600 photo render and now isn't work at all for jpeg or tiff.


The original poster rejected raising a support ticket for what seemed to me flawed reasoning.

I reccomend that you raise a support ticket immediately, this is not the kind of problem easily solved by cut and try. It's a design issue.
Eric Nepean
 
Posts: 628
Joined: Sat Oct 25, 2014 8:02 am
Location: Ottawa

Re: There was an error during the preloading of the input fi

Postby NNN636852412691578858 » Thu Jun 13, 2019 6:12 pm

I got this error and here's how I fixed it. I thought it had something to do with the input profile. So I put the profile in the user library, in addition to the main library (colorsync>profiles folder). Then I quit, restarted, and imported the profiles. Finally, I reselected the profile I wanted to use. Voila, image processed. Hope that helps someone else.
NNN636852412691578858
 
Posts: 1
Joined: Fri Feb 08, 2019 5:47 pm

Re: There was an error during the preloading of the input fi

Postby NN635750393163604693UL » Tue Nov 05, 2019 11:28 am

Has the same problem, 900 images:

OS: MacOS Majave
C12.1.4

is there any method to solve this problem.
NN635750393163604693UL
 
Posts: 1
Joined: Thu Aug 13, 2015 6:08 am

Previous

Return to Capture One 11.x Software



Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 3 guests