can I make macro

Discussions, questions, comments and suggestions regarding Capture One PRO, Capture One PRO For Sony / Fujifilm, Capture One DB and Capture One Express For Sony / For Fujifilm 12.x for Windows

can I make macro

Postby NNN634409577679969946 » Sun Aug 04, 2019 9:42 pm

Sometimes I use profiles, I must click 4 or 5 times on thread to reach for ex landscape, can I make a macro, that I could do all 5 clicks with just one click?
Hope you get what I mean, jouni
NNN634409577679969946
 
Posts: 52
Joined: Sat May 14, 2011 9:16 am

Re: can I make macro

Postby C-M-B » Sun Aug 04, 2019 11:20 pm

You can save profiles and other image settings as styles - and then you can simply set them with one click :)
C-M-B
 
Posts: 410
Joined: Thu Feb 25, 2010 4:57 pm

Re: can I make macro

Postby NNN634409577679969946 » Mon Aug 05, 2019 9:34 pm

Thanks C-M-B. I found them in Built in Styles and can use them with less clicks. Thank you for your help, jouni
NNN634409577679969946
 
Posts: 52
Joined: Sat May 14, 2011 9:16 am


Return to Capture One 12.x Software for Windows



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests