Importing ICC Profile without a restart

Discussions, questions, comments and suggestions regarding Capture One PRO, Capture One PRO For Sony / Fujifilm, Capture One DB and Capture One Express For Sony / For Fujifilm 12.x for Windows

Importing ICC Profile without a restart

Postby NNN634278732474859748 » Mon Feb 04, 2019 9:34 pm

There's a lot of back and forth going on when in comes to creating a profile. Sometimes it's a dozen of profiles. For one shooting. Therefore a looooot of restarting.

If there is a way to import an ICC profile without having to restart the application, please do tell me.

If not, please implement a way. It shouldn't be too hard to do.

Thank you.
NNN634278732474859748
 
Posts: 1
Joined: Mon Dec 13, 2010 10:40 pm

Re: Importing ICC Profile without a restart

Postby C-M-B » Thu Feb 07, 2019 10:21 pm

Interesting - how does that occur? I mean could you talk about that workflow concerning the profiles and what kind of shoot you're creating so many profiles for?
C-M-B
 
Posts: 287
Joined: Thu Feb 25, 2010 4:57 pm

Re: Importing ICC Profile without a restart

Postby SFA » Thu Feb 07, 2019 10:28 pm

NNN634278732474859748 wrote:There's a lot of back and forth going on when in comes to creating a profile. Sometimes it's a dozen of profiles. For one shooting. Therefore a looooot of restarting.

If there is a way to import an ICC profile without having to restart the application, please do tell me.

If not, please implement a way. It shouldn't be too hard to do.

Thank you.


This being a User to User forum such a thing is not within our powers.

You should raise a Support Case for such a request.

That said I too am interested to understand your work flow in terms of your description.

Grant
SFA
 
Posts: 6100
Joined: Tue Dec 20, 2011 9:32 pm


Return to Capture One 12.x Software for Windows



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests