Reset to Default Brush Settings

Discussions, questions, comments and suggestions regarding Capture One PRO, Capture One PRO For Sony / Fujifilm, Capture One DB and Capture One Express For Sony / For Fujifilm 12.x for Mac

Reset to Default Brush Settings

Postby SkatePunk » Tue Mar 12, 2019 5:12 pm

Is there a way to reset one or all brushes to their default settings (e.g. Hardness, Flow, Use Pen Pressure, Auto Mask, etc.)? Thank you in advance for any assistance.
SkatePunk
 
Posts: 3
Joined: Sat Apr 11, 2015 1:10 am

Re: Reset to Default Brush Settings

Postby Ian3 » Tue Mar 12, 2019 5:33 pm

Is there a default setting?

Ian
Ian3
 
Posts: 2635
Joined: Fri Apr 18, 2008 3:52 pm
Location: Bristol, England

Re: Reset to Default Brush Settings

Postby SkatePunk » Tue Mar 12, 2019 5:56 pm

Yes, the first time the Tool Settings dialog box is opened for any brush (or other tool) each property has a value. I am referring to those values as the default settings.
SkatePunk
 
Posts: 3
Joined: Sat Apr 11, 2015 1:10 am

Re: Reset to Default Brush Settings

Postby Ian3 » Tue Mar 12, 2019 7:20 pm

OK - I understand your question now. But I know of no way to set the brush back to how it was when it was first used.

Ian
Ian3
 
Posts: 2635
Joined: Fri Apr 18, 2008 3:52 pm
Location: Bristol, England

Re: Reset to Default Brush Settings

Postby SkatePunk » Tue Mar 12, 2019 7:59 pm

Thank you. Sorry for not being clearer with my question.
SkatePunk
 
Posts: 3
Joined: Sat Apr 11, 2015 1:10 am


Return to Capture One 12.x Software for Mac



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests