Can't import images - bug in import dialogue?

Discussions, questions, comments and suggestions regarding Capture One PRO, Capture One PRO For Sony / Fujifilm, Capture One DB and Capture One Express For Sony / For Fujifilm 12.x for Mac

Can't import images - bug in import dialogue?

Postby hifimacianer » Sun Mar 10, 2019 11:05 pm

I just tried C1 12 for the first time, and wanted to import some images into a new test catalogue.

But I can't import any image to the catalogue, because I can't select a source in the import window.
The first 3 menu items on the left (import from/source, import to/save and backup) are missing, and I can't find a way to add them. The other options, that I also know from C1 10 are there, but the first 3 are missing.

Does anyone know what to do?
hifimacianer
 
Posts: 35
Joined: Wed Apr 22, 2015 6:59 pm

Re: Can't import images - bug in import dialogue?

Postby tenmangu81 » Sun Mar 10, 2019 11:43 pm

Hi,

I would suggest to reinstall Capture One 12. If it still doesn't work, the best way is to contact the support.

Robert
tenmangu81
 
Posts: 755
Joined: Thu Dec 04, 2014 6:33 pm
Location: Paris, France


Return to Capture One 12.x Software for Mac



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests