Page 1 of 1

Spot, Clone and Heal

PostPosted: Mon Dec 17, 2018 6:32 pm
by Marc PK
I noticed, with CO 12, that after editing a photo and then wanting to Remove a Spot or add a layer to Clone or Heal that I have a mismatch in ajustements; the Spot, Clone and Heal tools will automatically fetch the initial photo, not the adjusted one. As a result these three tools have to be Applied PRIOR any other changes to the Picture... I did not have this in prior versions...

Re: Spot, Clone and Heal

PostPosted: Tue Dec 18, 2018 12:36 pm
by Marc PK
I deleted CO12 and reloaded it; it works fine...

Re: Spot, Clone and Heal

PostPosted: Thu Apr 25, 2019 12:07 am
by NN634457431486789123UL
Noticed the same thing with the Spot Removal. Reinstalled Capture One but the problem persist. The spot are remove but the brush stroke is slightly visible: very light tonality mismatch in some cases but especially the fine pixel texture is not respected.
A repair layer with the heal tool seems to work better.
Anybody else is being this?

Re: Spot, Clone and Heal

PostPosted: Fri Apr 26, 2019 10:59 am
by NN636918765519651974UL
Yup for me too deleting and reloading worked fine...Its complicated and bit strange if deleting and reloading doesn't works in your system myccpay.com