Activating COE Fuji on a Computer with COP Sony?

Discussions, questions, comments and suggestions regarding Capture One PRO, Capture One PRO(For Sony), Capture One DB and Capture One Express(For Sony) 11.x for Mac

Activating COE Fuji on a Computer with COP Sony?

Postby NNN636669057188175815 » Mon Nov 05, 2018 3:18 am

I currently have Capture One Pro Sony installed and am borrowing a Fuji camera for the week. Is there a way to use the Capture one Express features for Fuji cameras with my install? Thanks!
NNN636669057188175815
 
Posts: 7
Joined: Wed Jul 11, 2018 12:35 pm

Re: Activating COE Fuji on a Computer with COP Sony?

Postby John Doe » Mon Nov 05, 2018 3:42 am

Change run-mode in the Licence... menu ?
Sony DSC-RX100 - Capture One Pro 10.2.1 (macOS Sierra 10.12.6)
THIS IS A USER TO USER FORUM. FOR FEATURE REQUESTS AND BUG REPORTS, FILE A SUPPORT CASE AT https://www.phaseone.com/SupportMain.aspx
John Doe
 
Posts: 1027
Joined: Sun Jan 31, 2016 10:15 pm

Re: Activating COE Fuji on a Computer with COP Sony?

Postby NNN636669057188175815 » Tue Nov 06, 2018 2:55 am

Sorry, I can't see that option. All I can do is deactivate my license.
NNN636669057188175815
 
Posts: 7
Joined: Wed Jul 11, 2018 12:35 pm

Re: Activating COE Fuji on a Computer with COP Sony?

Postby AlexanderFlemming » Thu Nov 08, 2018 2:07 pm

NNN636669057188175815 wrote:Sorry, I can't see that option. All I can do is deactivate my license.


That's what you need to do. Read more here: https://learn.phaseone.com/capture-one/ ... apture-one
Phase One, Copenhagen Office
AlexanderFlemming
Crew
Crew
 
Posts: 27
Joined: Mon Apr 15, 2013 11:12 am


Return to Capture One 11.x Software



Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest