Page 1 of 1

No OutPut Tool Visible

PostPosted: Fri Mar 16, 2018 4:12 pm
by Toshie
Very beginnier at Capture One 10 and can't find the gear symbol to put my name on my images. Any thoughts as to where it might be hiding?

Re: No OutPut Tool Visible

PostPosted: Fri Mar 16, 2018 8:59 pm
by cdc
I've noticed at times some tools get hidden and there is a little arrow next to the tools & veiwer, clicking on the arrow reveals the tools that are hidden. If that doesn't work right click tool bar and go to "add tool tab" then you should be able to put output back in ints place. If that doesn't work go to Window>Workspace>Default.

Re: No OutPut Tool Visible

PostPosted: Sat Mar 17, 2018 12:59 pm
by Toshie
Thanks for that, but no little arrow, no add tool tab by right clicking and no Windows Workspace Default. I got CaptureOne free when I bought my camera. Perhaps some of the features are disabed.

Re: No OutPut Tool Visible

PostPosted: Sat Mar 17, 2018 2:30 pm
by John Doe
NNN636451611512835523 wrote:Thanks for that, but no little arrow, no add tool tab by right clicking and no Windows Workspace Default. I got CaptureOne free when I bought my camera. Perhaps some of the features are disabed.

Then what you're using is Capture One Express for Sony, which has limited features.

Re: No OutPut Tool Visible

PostPosted: Sat Mar 17, 2018 6:18 pm
by Toshie
Thanks. I have just downloaded Capture One 11 and it is the same. Some features don't come with Express for Sony.

Re: No OutPut Tool Visible

PostPosted: Sat Mar 17, 2018 6:20 pm
by Ian3
But if you have just download 11, you could try all the features in Pro during the 30 day trial period. And if you like them, Pro for Sony is less expensive than the full Pro - the only difference is the limitation to Sony cameras.

Ian

Re: No OutPut Tool Visible

PostPosted: Sat Mar 17, 2018 7:05 pm
by John Doe
NNN636451611512835523 wrote:Thanks. I have just downloaded Capture One 11 and it is the same. Some features don't come with Express for Sony.

You can change your licence type from the menus and try the Pro version for 30 days. No need to download another binary, there's only one app file for all versions.