Page 1 of 1

Batch Renaming - Reset Name Counter

PostPosted: Tue Feb 20, 2018 8:27 pm
by NNN635745658646870380
Is there a way to default the counter so that one does not have to select Reset Name Counter each time?

Re: Batch Renaming - Reset Name Counter

PostPosted: Tue Feb 20, 2018 9:54 pm
by Ian3
Not as far as I am aware. But at least it's a fairly quick thing to reset. And if you forget to, nothing is drastically ruined and you could rename again to sort it out.

Ian

Re: Batch Renaming - Reset Name Counter

PostPosted: Fri Feb 23, 2018 9:07 pm
by NNN635745658646870380
Would be nice if one could select a "X Digit Counter start at 0" in the naming tool.