Process Recipe

Discussions, questions, comments and suggestions regarding Capture One PRO, Capture One PRO(For Sony), Capture One DB and Capture One Express(For Sony) 10.x

Process Recipe

Postby NNN635407038830058537 » Sun Sep 10, 2017 1:26 am

I am having a problem exporting several images. I am selecting all images than using the Process Recipe to export. For some reason, only the first image will export.

Thank you for any advice.
User avatar
NNN635407038830058537
 
Posts: 11
Joined: Fri Jul 11, 2014 8:31 pm
Location: Honolulu HI

Re: Process Recipe

Postby John Doe » Sun Sep 10, 2017 8:57 am

Edit All Selected Variants must be checked (button in tool bar or option in Edit menu).
Sony DSC-RX100 - Capture One Pro 10.2.1 (macOS Sierra 10.12.6)
THIS IS A USER TO USER FORUM. FOR FEATURE REQUESTS AND BUG REPORTS, FILE A SUPPORT CASE AT https://www.phaseone.com/SupportMain.aspx
John Doe
 
Posts: 1027
Joined: Sun Jan 31, 2016 10:15 pm

Re: Process Recipe

Postby NN636274225804497206UL » Thu Sep 14, 2017 12:54 am

Are you holding the shift key down when you hit the 'process' button?
User avatar
NN636274225804497206UL
 
Posts: 64
Joined: Fri Apr 10, 2009 3:23 am

Re: Process Recipe

Postby NNN635407038830058537 » Fri Feb 09, 2018 9:06 pm

Thank you got it.
User avatar
NNN635407038830058537
 
Posts: 11
Joined: Fri Jul 11, 2014 8:31 pm
Location: Honolulu HI


Return to Capture One 10.x Software



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests