Page 1 of 1

Thumbnail Issue

PostPosted: Thu Oct 26, 2017 4:47 am
by funkcanna
Hi, see the image in the link. As you can see, the image thumbnail is very wrong (its showing from another shoot). Ive tried regenerating previews but this doesnt change anything. Any suggestions?
https://imgur.com/t5OFHnu

Re: Thumbnail Issue

PostPosted: Thu Oct 26, 2017 10:17 am
by SFA
What is the file name for the image in the viewer?

Have you tried running Verification on the catalogue?

Re: Thumbnail Issue

PostPosted: Fri Oct 27, 2017 10:58 am
by funkcanna
I dont have it handy right now but it was defintely not the same as the one in the thumbnail as the images were taken about a week apart (so no chance for the file names to run back around). Ill try to verify the catalogue this weekend.

Re: Thumbnail Issue

PostPosted: Fri Oct 27, 2017 12:14 pm
by SFA
Which version and release of Windows are you running?

Also which version/release of C1?

Re: Thumbnail Issue

PostPosted: Fri Oct 27, 2017 12:42 pm
by xplatinum
funkcanna wrote:Hi, see the image in the link. As you can see, the image thumbnail is very wrong (its showing from another shoot). Ive tried regenerating previews but this doesnt change anything. Any suggestions?
https://imgur.com/t5OFHnu

Do you also have an issue with thumbnails being regenerated every time you open C1?

Re: Thumbnail Issue

PostPosted: Fri Oct 27, 2017 4:16 pm
by RobiWan
I had the same problem. Since only helps the catalog export in a new one.

Re: Thumbnail Issue

PostPosted: Sun Apr 08, 2018 7:28 pm
by Kroontje
I have the same problem with C 1 11 now.
Different picture on the screen.
One solution I can find is when I change something in the picture, like the highlights or shadow it correct the view (correct thumbnail).
This happens when I import from the CF /SD card or I import directly from the hard drive.
I think it’s a Bug...?!