Capture Pilot won't sync to server

Discussions, questions, comments and suggestions regarding Capture One PRO, Capture One PRO(For Sony), Capture One DB and Capture One Express(For Sony) 9.x

Capture Pilot won't sync to server

Postby matt mckee » Tue Jan 31, 2017 11:32 pm

I am on a macbook pro running 10.10.5 and capture pilot on an iphone 7 plus. I haven't upgraded to c1 10 on the laptop bc it means updating the os and I haven't had a chance to do that yet.

However, capture pilot has stopped syncing to the laptop. It sees the server and I can click on it. But then it just sits and spins.

Is this because it wants to attach to C1 10?

I have kept up to date with the pilot software, but it stopped after c1 10 came out.
matt mckee
 
Posts: 48
Joined: Tue Jun 28, 2011 10:32 pm
Location: Boston

Re: Capture Pilot won't sync to server

Postby matt mckee » Thu Feb 02, 2017 1:52 pm

Answered my own question. I upgraded the os to 10.12 and upgraded to c1 10. Capture pilot now connects.

So, if you are still running c1 9, don't update capture pilot on your iOS device!
matt mckee
 
Posts: 48
Joined: Tue Jun 28, 2011 10:32 pm
Location: Boston


Return to Capture One 9.x Software



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests