File Naming Presets Unavailable in Batch Rename

Discussions, questions, comments and suggestions regarding Capture One PRO, Capture One PRO(For Sony), Capture One DB and Capture One Express(For Sony) 9.x for Mac

File Naming Presets Unavailable in Batch Rename

Postby NN634687254015379390UL » Tue Feb 14, 2017 2:08 am

Anything I'm missing on why this would be?
I'm using 9.1.1 on El Capitan. Did I miss an update in which this was addressed?
Thanks.
Image
NN634687254015379390UL
 
Posts: 5
Joined: Fri Mar 30, 2012 6:30 pm

Re: File Naming Presets Unavailable in Batch Rename

Postby SFA » Tue Feb 14, 2017 5:59 am

I think you will find that the User Presets that seem to be unavailable will have been set up for process recipe output naming and will have some aspect of the naming formula that is not a valid token for batch renaming. Sub Name, for example, is a likely candidate.

Yes you probably should have adopted the V9 updates (you can still download them) but I don't think they would make any difference in this case.

I am running 9.3 and my saved File Naming presets contain a mix of set of which some are only active for Output Processing but other can be used for a batch rename.

HTH.


Grant
SFA
 
Posts: 3609
Joined: Tue Dec 20, 2011 9:32 pm

Re: File Naming Presets Unavailable in Batch Rename

Postby NN634687254015379390UL » Tue Feb 14, 2017 4:36 pm

This makes sense. Thanks Grant.
NN634687254015379390UL
 
Posts: 5
Joined: Fri Mar 30, 2012 6:30 pm


Return to Capture One 9.x Software for Mac



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests