XF WLF and flashing icons.

Discussions regarding Phase One 645 XF
Also lens discussion for Phase One and Schneider lenses.

XF WLF and flashing icons.

Postby MilesF » Mon Nov 16, 2015 3:59 pm

I took delivery of the Waist Level Finder last week.

All seems to be working fine though I get an alternating white battery icon and a red oVF symbol with one repalcing the other every second or so ?

Does this indicate a fault or that something is set incorrectly ?

Otherwise everything seems to be working fine.

Many thanks.
MilesF
 
Posts: 7
Joined: Mon Oct 26, 2009 11:01 pm

Re: XF WLF and flashing icons.

Postby Bill9 » Tue Nov 17, 2015 1:25 am

I get that while the back is starting up, with the prism finder. It stops when the back is ready. I don't have the WLF yet (it's on order), so cannot help much.
Bill Caulfeild-Browne
Bill9
 
Posts: 89
Joined: Fri Mar 07, 2008 2:36 am

Re: XF WLF and flashing icons.

Postby MilesF » Tue Nov 17, 2015 6:29 pm

Bill,

I get it also when the back is starting up and this looks similar but goes on all the time.

Miles.
MilesF
 
Posts: 7
Joined: Mon Oct 26, 2009 11:01 pm

Re: XF WLF and flashing icons.

Postby Jim_DK » Tue Nov 17, 2015 7:12 pm

Hi Miles,

We have seen this when booting with WLF attached in a couple of cases. Good news is we have a firmware fix (due any day).

If you contact support they should be able to help.
James
Phase One DK
Jim_DK
Crew
Crew
 
Posts: 651
Joined: Thu Dec 03, 2009 10:00 pm

Re: XF WLF and flashing icons.

Postby MilesF » Sat Nov 21, 2015 12:08 am

James,

Thanks for the clarification. It all seems to work despite the flashing icons so I'm happy to wait for new firmware - assuming it will be a general firmware update is not just a patch for this issue.

Miles.
MilesF
 
Posts: 7
Joined: Mon Oct 26, 2009 11:01 pm


Return to Phase One 645 XF



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest