Capture One Pro 8 on OS Sierra?

Discussions, questions, comments and suggestions regarding Capture One PRO, Capture One DB and Capture One Express 8x and 7.x

Capture One Pro 8 on OS Sierra?

Postby NN635442515588162867UL » Thu Oct 13, 2016 6:11 pm

Will Capture One Pro 8 work on OS Sierra? I'd like to know if I'm gonna have to drop an extra 100 frog pills for the upgrade to Pro 9 before I update to Sierra. Anyone, anyone? Bueller.....
NN635442515588162867UL
 
Posts: 1
Joined: Thu Aug 21, 2014 9:59 pm

Re: Capture One Pro 8 on OS Sierra?

Postby Jaymzie63 » Sun Oct 23, 2016 6:07 pm

Greetings,

i´ve been using Macos Yosemite with capture one 8 pro Sony with no problems whatsoever. I´ve recently upgraded for Macos sierra (clean install), and installed C1.
It works but...some bugs going on. The most important one not being able to import files (except when straight out of memory card) or open files. As an example, if try to open a file on Mac using two finger touch, "open with", I don´t even have the option to select C1.

Gonna contact support and try to figure this out.

Cheers,

Tiago
Jaymzie63
 
Posts: 1
Joined: Mon Feb 23, 2015 12:16 am

Re: Capture One Pro 8 on OS Sierra?

Postby J M T » Thu Oct 27, 2016 7:26 am

Jaymzie63 wrote:Greetings,

i´ve been using Macos Yosemite with capture one 8 pro Sony with no problems whatsoever. I´ve recently upgraded for Macos sierra (clean install), and installed C1.
It works but...some bugs going on. The most important one not being able to import files (except when straight out of memory card) or open files. As an example, if try to open a file on Mac using two finger touch, "open with", I don´t even have the option to select C1.

Gonna contact support and try to figure this out.

Cheers,

Tiago


Thanks for the info, i am still on Capture One 8/El Cap. Waiting for Capture One 10 .... :)
J M T
 
Posts: 31
Joined: Mon Sep 19, 2016 9:16 pm


Return to Capture One 8.x and 7.x Software



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests