Capture one suddenly fails to find camera (Tethering)

Questions, comments and suggestions regarding Leaf Aptus-II, Aptus S, Aptus and Mamiya DM series camera backs

Capture one suddenly fails to find camera (Tethering)

Postby pbp » Sun Dec 30, 2018 1:16 pm

Hi I have a phase one 645DF and a leaf Aptus ii 8 40mb digital back.

My setup is a macbook pro running MacOs Mojave latest version.
I'm using a Unibrain FireRepeater 400™ (https://www.unibrain.com/products/firer ... 0-3-ports/) to connect my camera through thunderbolt.

This setup have worked fine until my last shoot, where I keep getting the same error in Capture one 11 and capture 12.

Capture one error:

Attach Camera
The chosen camera body is not compatible with the attached camera back.
Please choose a compatible camera body

When i get the error i can see in the camera tool of capture one that it does find Leaf Aptus-II 8. So what is wrong?

I find this really strange as the setup have worked fine for a long time?
So I really hope there are someone who can help me find this error?

Regards
Per
pbp
 
Posts: 12
Joined: Tue Jun 18, 2013 12:12 pm

Re: Capture one suddenly fails to find camera (Tethering)

Postby Ulf » Thu Jan 03, 2019 2:46 pm

I answered the same question here:
viewtopic.php?f=32&t=29764
Kind Regards
Ulf Liljegren
Phase One
Ulf
Crew
Crew
 
Posts: 3386
Joined: Wed Oct 06, 2004 1:52 pm
Location: Copenhagen Denmark


Return to Leaf Aptus-II, Aptus S, Aptus and Mamiya DM series camera backs



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests