"Static" While Editing

Questions, comments and suggestions regarding Capture One 6.x, 5.x and 4.x for Mac and Windows

"Static" While Editing

Postby NNN635077888304742862 » Tue Jun 25, 2013 7:35 pm

I've run into this now and then, and am curious to know why it happens. While using the brush tool seems to be when it happens if it does, the image I'm working on look like static or electric snow. Seems more likely to occur while I have less free space on my hard disk. Can anyone answer this for me?
NNN635077888304742862
 
Posts: 1
Joined: Tue Jun 25, 2013 9:27 pm

Re: "Static" While Editing

Postby Drew » Wed Jun 26, 2013 2:15 pm

This is a memory related issue. Typically related to OpenCL compatibility or resources.
I would suggest turning Hardware Acceleration to "Never" in Capture One preferences.
Kind Regards,
Drew
Phase One
Drew
Crew
Crew
 
Posts: 4370
Joined: Thu Mar 27, 2008 2:34 pm
Location: Copenhagen, DK / NY, NY


Return to Capture One 6.x, 5.x and 4.x Software



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron