Page 1 of 1

Capture One 6 and Canon 6d

PostPosted: Mon Feb 18, 2013 11:46 am
by NN181940UL2
Dear Sirs:

I am interested in knowing if the Canon 6d will be available to working with the C1 6 soon.
The second doubt is if I can download the C1 7 meanwhile it is not existing with the version 6.

Best Regards,

Jordi

Re: Capture One 6 and Canon 6d

PostPosted: Mon Feb 18, 2013 7:56 pm
by Paul_Steunebrink
You need CO7 for Canon 6D support.

Re: Capture One 6 and Canon 6d

PostPosted: Tue Feb 19, 2013 8:47 am
by NN181940UL2
Even in the future will need CO7?

Re: Capture One 6 and Canon 6d

PostPosted: Tue Feb 19, 2013 9:28 am
by Paul_Steunebrink
NN181940UL2 wrote:Even in the future will need CO7?

Not officially, but 99% sure: yes.