Capture One Pro 3.7.8 processing issue?

Questions and comments regarding Capture One PRO/DB/LE for Mac and Windows

Capture One Pro 3.7.8 processing issue?

Postby tmdrake » Tue Jan 13, 2015 5:36 pm

Hi all

I've been having an issue processing images in Capture One Pro 3.7.8. It's been working fine recently but now I'm unable to process anything for some reason. when I go to process a capture either individually or within a batch the cogged wheel symbols appear at the bottom left corner of the image(s) but only in yellow, and no processing takes place. I don't think I'm doing anything different - I only use C1 for simple, basic RAW processing.

I tried a fresh install of the software to no effect. (I noticed on my fresh install that all my settings were still in place so I'm wondering if I managed to completely delete the old install. I don't know if this is relevant)

Any ideas?

Many thanks

T
tmdrake
 
Posts: 5
Joined: Tue Mar 04, 2008 12:08 pm

Re: Capture One Pro 3.7.8 processing issue?

Postby Paul_Steunebrink » Tue Jan 13, 2015 7:51 pm

Try to clear the batch history (not sure it exists in CO 3, have been some time ago).
Best regards,
Paul E. Steunebrink, Image Alchemist (website All about Capture One), Capture One trainer
User avatar
Paul_Steunebrink
Certified Professional
Certified Professional
 
Posts: 9467
Joined: Tue Feb 06, 2007 8:49 pm
Location: The Netherlands

Re: Capture One Pro 3.7.8 processing issue?

Postby tmdrake » Tue Jan 13, 2015 8:58 pm

Paul_Steunebrink wrote:Try to clear the batch history (not sure it exists in CO 3, have been some time ago).


Thanks Paul, you were right.

I wasn't aware this needed doing - the history queue was full.

Processing ok now.

T
tmdrake
 
Posts: 5
Joined: Tue Mar 04, 2008 12:08 pm


Return to Capture One 3.x Software



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests