Capture One Pro 3.7.8 processing issue?

Questions and comments regarding Capture One PRO/DB/LE for Mac and Windows

Capture One Pro 3.7.8 processing issue?

Postby tmdrake » Tue Jan 13, 2015 5:36 pm

Hi all

I've been having an issue processing images in Capture One Pro 3.7.8. It's been working fine recently but now I'm unable to process anything for some reason. when I go to process a capture either individually or within a batch the cogged wheel symbols appear at the bottom left corner of the image(s) but only in yellow, and no processing takes place. I don't think I'm doing anything different - I only use C1 for simple, basic RAW processing.

I tried a fresh install of the software to no effect. (I noticed on my fresh install that all my settings were still in place so I'm wondering if I managed to completely delete the old install. I don't know if this is relevant)

Any ideas?

Many thanks

T
tmdrake
 
Posts: 5
Joined: Tue Mar 04, 2008 12:08 pm

Re: Capture One Pro 3.7.8 processing issue?

Postby Paul_Steunebrink » Tue Jan 13, 2015 7:51 pm

Try to clear the batch history (not sure it exists in CO 3, have been some time ago).
User avatar
Paul_Steunebrink
Certified Professional
Certified Professional
 
Posts: 9533
Joined: Tue Feb 06, 2007 8:49 pm
Location: The Netherlands

Re: Capture One Pro 3.7.8 processing issue?

Postby tmdrake » Tue Jan 13, 2015 8:58 pm

Paul_Steunebrink wrote:Try to clear the batch history (not sure it exists in CO 3, have been some time ago).


Thanks Paul, you were right.

I wasn't aware this needed doing - the history queue was full.

Processing ok now.

T
tmdrake
 
Posts: 5
Joined: Tue Mar 04, 2008 12:08 pm


Return to Capture One 3.x Software



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests