Page 1 of 1

"Parameter Incorrect" Error

PostPosted: Sun Jan 15, 2012 11:22 am
by NNN634622212163041178
I have just installed the update to stop my license key expiring (to Capture One DB 3.7.10) and now when adjusting exposure in one image, selecting all and then clicking on the Apply to All button it comes up with an error message saying "Parameter Incorrect". Is anyone else having this issue & if so how can I solve it?

Many Thanks

Re: "Parameter Incorrect" Error

PostPosted: Sun Jan 15, 2012 6:26 pm
by Paul_Steunebrink
I did a search for the phrase on this forum and a few earlier cases came up. It always occurred during copying adjustments. No clear cause but the output profile (for example AdobeRGB) was mentioned multiple times. Try to change the profile to a different color space or to another instance of the same color space.

Re: "Parameter Incorrect" Error

PostPosted: Wed Jan 18, 2012 2:49 pm
by NNN634622212163041178
Thanks for that I tried going to:

workflow> show colour management settings

and changed the "output destination" but this doesn't seem to make any difference? The other problem is that images are now much darker and look under exposed than when loaded into Capture 3.7.9 and it will not let me correct more than one at a time so v. frustrating! I unable to run the quickproofs in 3.7.9 due to license expiry issue but in 3.7.10 DB images are much darker and I can only adjust exposures individually.

Any other ideas would be much appreciated.

Many Thanks

Mike